Ziua de 14 Februarue marcheaza un eveniment important pentru toate cuplurile care doresc sa isi sarbatoreasca dragostea.

Floraria The Million Roses va vine in ajutor cu idei de cadourii nedite, care vor aduce zambetul pe buzele persoanei iubite!

Trandafirul este vedeta acestui sezon, deoarece reprezinta un simbol al iubirii. Floraria noastra va pune la dispozitie o gama larga de aranjamentel florale cu trandafiri rosii, trandafiri albi si chiar trandafiri aurii.  Aceste  culori sunt  cele mai semnificative pentru acest eveniment al iubirii. Buchetele si aranjamente cu trandafiri rosii sunt cea mai clasica si in acelasi timp cea mai sofisticata modalitate prin care iti poti marturisi dragostea. Alege sa o faci fericita  cu buchetele de trandafiri  special concepute pentru aceasta perioada!

Floraria noastra va pune la dispozitie si modalitatea de a trimite flori pentru iubita prin intermediul comenzilor online. Floraria noastra livreaza flori in toata tara, deci nu ezita sa ne contactezi pe Instagram, Whatsapp sau sa depui comanda pe site-ul nostru.