Ne mandrim cu faptul ca floraria The Million Roses a fost prima florărie care a debutat pe piată cu trandafirii criogenați. 

Trandafirii criogenați reprezintă o adevărată inovare în ceea ce privește domeniul designului florar. Prin această uimitoare metodă de prezervare, trandafirii criogenați își vor menține frumusețea și aspectul nealterat pentru o perioadă lungă de timp.

Trandafirii criogenați în cutie reprezintă o alegere sofisticață ce poate bucura sufletul oricărei persoane iubitoare de frumos. Astfel, trandafirii criogenați  au puterea de a insufla o atmosferă elegantă și distinsă indiferent de eveniment.

În ceea ce privește livrarea, trandafirii criogenați reprezintă o alegere practică și ingenioasă. The Million Roses asigură o livrare sigură și rapidă a aranjamentelor din trandafiri criogenați, oriunde în țară.

De asemenea, The Million Roses vă pune la dispoziție o gamă largă de trandafiri criogenți, ce pot să aducă o notă de elegență oricând și oriunde. De la trandafiri criogenați în cutie, până la buchete și aranjamente florare complexe, optarea pentru trandafirii criogenați reprezintă o alegere sofisticată și rafinată.

Indiferent de preferințe și eveniment, trandafirii criogenați pot da naștere unei atmosfere pline de grație și frumos ce va crea amintiri de neuitat.