Livrare oriunde în Romania în 24H!

Despre Noi

Suntem mai mult decât o societate. Aceasta ar putea fi cel mai cunoscut slogan pe care o puteți auzi în timp ce vă prezentați la orice firmă din lume. Cu toate acestea, probabil deja știți că The Million Roses reprezintă mult mai mult decât doar o florărie.

The Million Roses este o poveste de succes din secolul 21, care a început ca o idee, împărtășită de oameni cu profesii diferite pentru a aduce fericirea tuturor prin faptul că a reușit să realizeze propria filozofie și stil de viață. Determinarea noastră pentru calitatea produselor și serviciilor, combinată cu abordarea artistică și expertiza de marketing a reușit să livreze produsele noastre către mii de clienți fericiți în multe țări. Recepția cutiilor și cadourilor noastre în astfel de volum este cea ce ne motivează să urmărim în continuare scopul de a transmite un strop de bucurie într-un stil exclusivist mai multor familii.

Pentru noi, The Million Roses înseamnă mai mult decât o companie, e o poveste și ne place să-l împărtășim.

Puteți comanda cutiile noastre adorabile de trandafiri realizate manual, cu livrări în toată România!

Trandafirii noștri sunt capabili să reziste mai mult decât oricând, decorând casa sau biroul dvs., făcându-vă să vă amintiți de un eveniment sau de o amintire dragă.

În lumea The Miliion Roses nu există o persoană dezamăgită. În lumea The Million Roses frumusețea vorbește de la sine!

Dacă cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima ceea ce simțiți din nou și din nou, The Million Roses vă ajută!