The Million Roses - RomaniaThe Million Roses - RomaniaThe Million Roses - Romania

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Cutiile The Million Roses sunt realizate din trandafiri criogenați și naturali, și sunt disponibile într-o mare varietate de culori, mărimi și forme. Pe lângă aranjamentele florale disponibile pe site, este posibilă crearea unor cutii unice în funcție de preferințele dvs., iar noi vom avea grijă ca pachetul dvs. să ajungă la locul și momentul potrivit.

 

CUTIILE NOASTRE


Trandafirii criogenați The Million Roses care se regăsesc pe site-ul www.themillionrosesromania.ro sunt produse naturale, care durează mai bine de un an și nu necesită apă sau o îngrijire specială pentru a-și menține frumusețea și rezistența. Așadar, sunt capabile să reziste orice impact în timpul livrării către dvs., indiferent de destinație.
Ambalajele noastre de livrare sunt special fabricate pentru menținerea cutiilor perfect fixate în interior, astfel încât să le puteți primi în starea perfectă așa cum le-am pregătit.
Toate comenzile sunt transmise partenerului nostru de curierat, care vă poate livra in 24 ore comanda dvs.

TRANDAFIRII


Trandafirii noștri au trecut printr-un proces de prezervare, deși sunt mult mai sofisticate, rezultatul este absolut diferit. Tehnica de conservare permite florilor să mențină aspectul complet natural și să se simtă ca și cum ar fii flori proaspăt tăiate! Procesul de prezervare este complet ecologic. După conservare, trandafirii rămân biologic degradabile, sănătoase și 100% inofensive.
Aceasta se realizează după cum urmează: Trandafirii proaspeți sunt tăiați atunci când sunt cei mai frumoși și strălucitori. În loc să se lase să se usuce, ele trec printr-un proces de rehidratare prin introducerea unui amestec format din glicerină și alte elemente din plante. Acest lichid se ridică treptat până când înlocuiește complet seva. După câteva zile, procesul este completă, iar floarea urmează să fie folosită.
Trandafirul este flexibilă cu un aspect natural. Cu o grijă minimă vă puteți bucura de trandafirii de lungă durată.

CARD CADOU


Toate comenzile plasate la The Million Roses includ posibilitatea de a trimite un card cadou personalizat împreună cu comanda.
Vă rugăm să introduceți mesajul dvs. în câmpul “instrucțiuni speciale” la pagina de Coș.

METODA DE PLATĂ


Dorim să vă facem plățile cât mai sigure și convenabile pentru dvs. Prin urmare, vă oferim mai multe metode de plăți, astfel încât să puteți alege varianta cea mai potrivită.
Plata cu cardul prin Mobilpay: Pentru plățile efectuate puteți folosi cardurile de credit MasterCard, Maestro și Visa. Desigur, nu stocăm informațiile dvs. de plată.
Transfer Bancar: Transfer bancar direct in contul nostru.
Ramburs: Cash la livrare la curier.

LIMITAREA RĂSPUNDERII THE MILLION ROSES

„In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca“, se arată în termenii și condițiile de la The Million Roses la capitolul „Limitarea răspunderii The Million Roses"

„In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca“, se arată în „. Totodată, ține cont că „The Million Roses își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site“.

 

Duminică, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sambătă
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt destule produse. Decat [max] rămase
Adaugă la FavoriteCaută FavoriteElimină Favorite
Coș de cumpărături

Coșul este gol

Specifică data livrării / alte mențiuni.Editează nota comenzii
Cupon de reducere

Cupon de reducere

Cuponul va fi aplicat pe pagina de checkout

x
x