Compania Million Roses nu este ca nicio alta pe care am văzut-o vreodată! Compania are cei mai frumoși trandafiri care au fost conservați în mod natural pentru a rezista până la 3 ani! Nu numai că vor rezista mai mult, dar sunt și foarte parfumate! Puteți alege din mai multe stiluri diferite de aranjamente, iar culorile trandafirilor sunt luminoase și vii. Nu plictisitor și lipsit de viață ca ceea ce vezi de la alte companii florale.

Florăria The Million Roses livrează flori oriunde in Romania in maxim 12 ore lucratoare

Sunt o fată simplă și îi plac lucrurile clasice. Am selectat cutia cu trandafiri unici care vine frumos ambalată și gata pentru a fi oferită cadou. A fost conservat în mod natural pentru a-și păstra aspectul proaspăt tăiat, care poate dura până la 10 ani.

Nu trebuie intreținuți acești trandafiri! Nu este nimic de udat, hrănit, tăiat sau îngrijit. Trebuie doar să le expuneți într-un loc răcoros și uscat. Nu le expuneți în lumina directă a soarelui sau într-o zonă plină de umezeală. Al meu a ajuns în stare perfectă și de îndată ce l-am scos din cutie am simțit mirosul. Miroase frumos și după o săptămână încă trec pe acolo și îl miros!
Există o culoare pentru fiecare persoană și ocazie! Trandafirul unic, ca cel pe care îl revizuiesc, este disponibil în 31 de culori diferite, inclusiv curcubeul! Puteți alege dintre peste 5000 de aranjamente diferite! Gândește-te doar la combinațiile de culori grozave cu care poți veni!

O mică fișă cu instrucțiuni va sosi cu ea... eliminând toate presupunerile „de grijă”. Prezentarea este pur și simplu minunată și aș fi mândru să le fac cadou unei persoane dragi, unui prieten sau unui coleg de muncă. Sunt grozave pentru cadouri de zile de naștere, nuntă, nuntă, aniversări, Ziua Îndrăgostiților, sărbători, Crăciun etc. Oricând doriți să-ți impresionezi destinatarul cadoului cu ceva frumos și unic.

 aruncați o privire la toate aranjamentele lor florale frumoase. Sunt uimitoare și disponibile la o mare varietate de puncte de preț diferite.