GENEZA MILIONULUI DE TRANDAFIRI

Trandafiri rafinați conservați de lungă durată (rezistă până la 10 ani). Fiecare operă de artă începe cu o tablă goală. Diferitele elemente reunite în armonie vizuală sunt cele care creează în cele din urmă capodopera finală. Așa e și cu The Million Roses...

Trandafirii noștri sunt cultivați în câmpurile înverzite și udate de soare din Ecuador. Doar cei mai perfecți, frumoși și vibranti trandafiri sunt selectați pentru a fi utilizați în modelele noastre. Echipa noastră de experți în trandafiri criogenati efectuează apoi o tehnică sofisticată care permite florilor să-și mențină aspectul natural, proaspăt tăiat. În loc să le lase să se usuce, ele sunt supuse unui proces de rehidratare care implică introducerea într-un amestec de glicerină și alte elemente vegetale. Acest lichid se ridică treptat prin tulpină transformând trandafirul în cea mai durabilă floare de pe piață.

Arta nu se termină aici, fiecare aranjament este închis într-o carcasă lucrată manual, care a fost proiectată cu precizie și cu cea mai mare atenție la detalii. Când sosește cazul, încântarea și plăcerea însoțesc desfășurarea acestui cadou meticulos îngrijit.

Fiecare aspect al Million Roses este de neegalat în ceea ce privește concentrarea rafinată pe perfecțiune.