Florăria The Million Roses asigură livrarea florilor la domiciuliu rapid și în cele mai bune condiții. Indiferent de zi sau de eveniment, florile naturale vor vi livrate la domiciului, pentru ca dumeavoatsră împreună cu cei dragi să vă bucurați de mireasma și frumusețea lor în confortul propriei locuințe.

Designerii de la The Million Roses v-au pregatit aranjamente florale speciale pentru fiecare ocazie, si le-au aranjat in colecții pentru a vă ușura alegerea în așa fel încât să procurați cel mai potrivit aranjament floral pentru eveniment.

Flori pentru iubita

Flori pentru zi de naștere

Flori pentru cununie

Flori pentru aniversare

Flori pentru botez

Flori pentru majorat

Flori pentru absolvire

 

Aranjamentele florale, indiferent ca ele sunt cu flori mixte sau cu trandafiri, ele își vor menține calitatea și frăgezimea datorită modului în care artiștii noștri florali pregătesc și mânuiesc florile.  Cu grijă, dedicare și atenție, artiștii florali ai florăriei The Million Roses își vor da silința pentru a le oferi clienților prileju lde a se bucura de aranjamente florale  inedite, livrate la domiciuliu.

 

Livrarea la domiciliu se face promt, pentru a le oferi clienților prilejul de a se bucura de aranjamentele florale în cel mai scurt timp posibil.

 

Odate livrate, un designer floral va lua legătua cu clientul pentru a se asigura că livrarea a avut loc în cele mai bune condiții, și pentru a conforma satisfacția legată de aranjamentul floral primit.

 

Punem mare preț pe satisfacția clientului, motiv pentru care feedback-ul legat de livrarea aranjamentelor florale este foarte important pentru noi.

 

Astfel, florăria the Million Roses dorește să își mulțumească clienții și să pună la dispoziție livrarea aranjamentelor florale în cel mai sigur, profesionist și eficient mod.