Florăria The Million Roses vă pune la dispoziție o gamă lagră de flori în cutie cutie, de diverse sortimente, potrivite pentru orice eveniment.

De ce să cumperi flori in cutie?

Florile in cutie au devenit un trend in ultima vreme, iar noi ne mandrim cu faptul ca floraria The Million Roses a fost prima florarie care a inventat acest concept de flori in cutie. Pimul motiv pentru care am ales să aranjăm florile in cutie a fost faptul că tija florilor cu cat este mai scurtă, cu atât se păstrează mai mult, iar scopul nostru este ca aranjamentul floral dăruit pentru o persoană dragă. să se poată bucura cât mai mult de aranjament. 

Aranjamentele de flori în cutie dau un plus de culoare și rafinament, înfrumusețând orice ocazie specială pe care dorești să o trăiești împreună cu cei dragi.

Indiferent de preferințele fiecăruia, florăria The Million Roses își asumă angajamentul de a oferi cea mai frumoasă experiență în domeniu floral. De la momentul plasării unei comenzi, colegii noștri se asigură ca aranjamentul floral să fie livrat la domiciliu in stare impecabilă.  Aranjamentele de flori în cutie realizate în cadrul florăriei noastre sunt realizate cu mare grijă și atenție la dorințele oricărei persoane iubitoare de frumos.

În ceea ce privește livrarea, aranjamentele de flori în cutie sunt transportate cu grijă la ușa fiecărui client, indiferent de zi sau oră.

Alese cu grijă, aranjamentele florare realizate de florăria The Million Roses reușesc să ofere o stare de bine oricărui client dornic să le achiziționeze și să se lase vrăjit de frumusețea și rafinamentul lor.